Er du klar til endnu højere energipriser?

De fleste har nok bemærket, at prisen har taget et gevaldigt hop op ad de seneste måneder, og således er både el, gas og varme blevet markant dyrere. Også olieprisen stiger, og hvis du har oliefyr, gælder det derfor om at spare, så omkostningerne holdes nede. Her giver vi dig tips til at holde næsen oven vande i en tid, hvor man får mindre og mindre for sine penge. 

Der er mange ting, man kan gøre for at spare på energien, når priserne stiger. Blandt andet kan man støve de gamle råd af om blandt andet huske at slukke for lyset, når man forlader et rum, og man kan tænke i ikke at køre en opvaskemaskine, der kun er halvt fuld. Således er der mange små kneb i hverdagen, man kan benytte. 

Gør ferien billigere 

Et sted hvor det kan komme til at knibe er, hvis man har lovet familien en tur til Disneyland, men feriebudgettet siden er blevet indskrænket på grund af de stigende energipriser. Da kan man foretage en søgning på Disneyland Paris tilbud og måske komme afsted billigere, end man først havde kalkuleret med. 

Når man søger på nettet, kan man med fordel kigge på mere end blot de første par søgeresultater, da det ofte er linkbuilding, der er med til at bestemme, hvem der skal ligge i toppen. Den første er dermed ikke nødvendigvis den billigste, og det vil man se, når man klikker sig ind på resultaterne og sammenligner priserne.