Brændstof til hjernen og helikopteren 

Ligesom transportmidler og andre maskiner skal have brændstof, kræver hjernen det samme. Hjernen har brug for to typer brændstof. Den ene del af dette, er mad. Gennem maden får hjernen energi til at køre optimalt. Men vil man booste sin hjerne endnu mere og derved blive gladere, bør man udsætte den for oplevelser.  

 

Læs mere her for at finde den helt perfekte oplevelse til hjernen. Vil man gøre noget sjovt og anderledes eller give en god oplevelsesgave til en god ven, bør man overveje en helikoptertur. Det kan virke skræmmende. Men sådan er det ofte med nye ting. På den anden side, kan man mærke, hvor fedt det er at udfordre sig selv og sin frygt.  

 

Materialistisk stress 

Rigtig mange undersøgelser viser, at vi er gladere, når vi bruger vores penge på oplevelser frem for materialistiske ting. Det er der mange gode forklaringer på. Vi lever i en verden, som flyder over med ting. De fleste mennesker i vesten har så mange ting, at der nærmest ikke er plads til det hele. Samtidig er det kun halvdelen af tingene, som rent faktisk bruges.  

 

Det kan være stressende at konstant have følelsen af, at man har brug for materialistiske ting. Det er det, fordi der netop er så meget. Derfor kan man aldrig helt blive tilfreds. Køber man noget nyt tøj, er man måske glad i noget tid. Men den tid er begrænset. Pludselig er tøjet forældet, og derfor falder glæden ved dette hurtigt.   

 

Bliv lykkelig og rig på oplevelser 

Vil man have vedvarende lykke, kan man overveje at samle på oplevelser, frem for at samle på ting. Oplevelser kan, i modsætning til ting, blive en del af ens identitet. Man bliver ikke bare træt af en god oplevelse, som man kan blive af noget gammelt tøj. Oplevelsen er i bund og grund uhåndgribelig. Men inde i hovedet kan man altid tage mindet frem. 

 

Oplevelser kan derfor være det ekstra brændstof til hjernen. Det mest fundamentale for de fleste er, at man skal have et godt mentalt helbred. Ser man lyst på tingene med et åbent sind, er man næsten garanteret et godt liv.  

 

Indfri oplevelserne 

Det er meget enkelt at tilføre det ekstra brændstof til hjernen. Internettet er fyldt med spændende oplevelser, som man kan booke. Går man derfor med en drøm om at prøve en tur i helikopter, skal man endelig bare gribe den.