Bank online

Det meste kan klares online nu til dags. Vi kan tjekke vores bankkonto og sende beskeder til hinanden. Men bort set fra det kan man også at blive medlem af en online-bank. Der kan man blandt andet optage lån. Derudover kan man lettere end nogensinde før få fat i de seneste nyheder. De kan også læses på nettet.

Facit Bank er noget helt særligt. Det er en ganske ny bank som holder til på internettet. En internetbaseret bank kommer med forskellige fordele. For eksempel er der ingen fysiske filialer. Det gør det muligt at have et større beløb stående, uden at der kommer negative renter på. Det gør der som oftest i en fysisk bank, hvis et givet beløb overskrides.

Hvad er Facit Bank?

Facit Bank er som en internetbaseret bank en supplerende bank til ens nuværende. Man kan derfor ikke få nogen rådgivning eller billån. Det smarte er, at man kan sætte penge over på internetbanken, så man ikke skal betale en masse ekstra for at have dem stående. Normalt må man kun have omkring 700.000 kr. stående i en fysisk bank før der kommer negative renter på.

Selvom Facit Bank ikke tilbyder direkte lån, er der andre gode muligheder. Samarbejdspartneren Facit Lån gør det muligt at låne penge. Man kan låne mellem 10.000 og 200.000 kr. hos Facit Lån. for at kunne låne disse penge, kræves der, at man hver måned har mulighed for at betale af på lånet. Dermed skal man have fast indkomst for at kunne låne så stort et beløb.

Hvordan gør man?

Det er ret enkelt at låne penge online. Først og fremmest vælger man beløb og løbetid. Herefter sender man sin ansøgning ind. Personlige oplysninger udfyldes og der logges ind med NemID. Bagefter venter man blot på godkendelse. Dog skal man være fyldt 21 år samt have et overblik over sin faste indkomst, før man kan blive godkendt.

Nyheder lige ved hånden

Smartphonen har medført mange fede ting. En af dem er, at man altid har de seneste nyheder med sig i lommen. Hvis man ikke vil gå glip af en eneste vigtig eller interessant nyhed, bør man til fordel trykke sig ind på https://nyheder24.dk/. Hos Dagens.dk finder man ikke kun de mest relevante nyheder. Man finder også en masse god gossip, hvis man er til det.

GamingMagasinets gode tricks

Hvis man er til god gaming, så læs mere her. Gaming er blevet utrolig populært, og i Danmark gamer vi faktisk rigtig meget målt pr. 1000 indbygger. De fleste gaminginteresserede ved, at det er vigtigt at have det rigtige udstyr. Det er det, fordi man kan bruge rigtig mange timer foran skærmen.

Først og fremmest er det ret essentielt, at man sidder godt. Det er med til at skåne ryggen mest muligt, når man er stillesiddende i en længere periode. Noget man ofte kan glemme i gamingens verden er at tage pauser. Det kan være godt for kroppen, hvis man kommer op at stå en gang i mellem. Dette holder gang i kroppen.

Hvis man er ny i gaming kan det være svært at finde rundt i alt udstyret. Derfor er GamingMagasinet kommet til undsætning. Her kan man læse forskellige guides og tests af forskelligt udstyr. På den måde kan man finde lige det udstyr som passer bedst til ens behov. Indholdet er skrevet af eksperter indenfor området, så man kan trygt stole på magasinet.