3 tips til når dig og kæresten flytter sammen

Skal du og din kæreste flytte sammen? Det er en spændende tid, som tager jeres forhold op på næste niveau. Det er skønt at flytte sammen, men det kan også være udfordrende, da der er mange praktiske ting, der skal gå op, og man lærer hinanden at kende på en helt ny måde. Her er tre tips til, hvad I kan gøre under processen.

Gå igennem jeres ejendele sammen

Det er fjollet at have to af alting, men det kan også være svært at sige farvel til noget, man er glad for. Derfor kan det være en god idé at gå igennem jeres ejendele sammen. Lav en liste over, hvad den ene har, og hvad den anden har, og kig nærmere på de ting, I begge har. Hvilken vil I beholde? Her er det vigtigt at lytte til hinanden, da nogle kan have stærke følelser omkring deres ejendele – men der vil formentlig også være ting, som I begge nærmest er ligeglade med.

Anskaf en dobbeltseng

Når man ikke bor sammen fast, skader en trekvartseng ikke så meget. Men når I flytter sammen, kommer I til at sove i samme seng hver nat, og her kan en dobbeltseng meget mere end en trekvartseng. Med en dobbeltseng får I mere plads, så I både får muligheden for at ligge tæt eller have mere plads imellem jer, for eksempel på varme sommeraftener hvor man sveder. Der findes et væld af gode dobbeltsenge, så det gælder bare om at finde den helt rigtige til jer.

Åben kommunikation

Det vigtigste af det hele, både i processen med at flytte sammen og i hele forholdet, er at kunne snakke sammen. Hvis I ikke kan snakke sammen, kan I bestemt heller ikke bo sammen. Tilgå det hele med åben kommunikation og åbent sind, så skal I nok kunne komme langt.

Tillykke med beslutningen

Tillykke med beslutningen om at flytte sammen – det skal nok blive godt! Det kræver selvfølgelig lidt at finde sig selv i den nye hverdag, men der er en grund til, at I gerne vil bo sammen – når selve flytningen er overstået, bliver der hurtigt bedre plads til alt igen. Arbejd sammen, sorter jeres ting sammen, og snak med hinanden; det skal nok hjælpe flytningen til at blive mere overskuelig.